my mind

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Horses, Koniky, Pferde, le Chevaux....

Žijem s koňmi väčšinu svojho života aj keď som im svoj život nebola schopná zasväťiť....
Začalo sa to od malého dievčatka, ktoré chcelo mať svoje zvieratko...Nič neobvyklé pokyal by u nás v meste nebola veterinárna klinika a na nej veterinár ktorému za celý moj doterajší život vďačím. Prišiel k nám na návštevu a pozval nás na veterinu pozrieť si ošetrované zvieratká. Medzi všetkými tými záhadami na veterine sa skrývalo pre 5 ročné dievčatko 5 boxov s koníkmi,ktoré mali závažné problémy. Prebehli sme cez operačku do takej kvázi maštale,na kraji stála ryšavá kobylka,ktorá mala zlomenú nohu a dosť rýchlo nám prischla. Začali sme riešiť otázku kam ju "uskladníme" a keď sme to vymysleli,dostali sme k nej pribaleného aj ponyho!Ten bol pre mňa a kobylka pre tatina. Začali sa naše pokusy o jazdenie podľa knižiek,k čomu sme sa s koňmi dostali z dvora na RANČ a neskôr na vlastný JAZDECKÝ AREÁL. Posledné roky mám oficiálneho trénera,skáčem parkúry a robím drezúru,aj keď nie práve na špičkovej úrovni. Nechcem totiž koňom kaziť život prílišným trénovaním,pretože sú mojou najdlhodobejšou láskou na CELÝ ŽIVOT... p.s.ak by sa dakto chcel dačo ohľadom koní popýtať rada odpíšem.    

o láske k zvieratám | stály odkaz

Komentáre

  1. Fotky
    Ja by som len chcela ci by ste na tuto stranku nedali viacej fotiek s konikmi strasne ich mam rada a ked zapnem pocitac tak idem hned na fotky koni prosim vas.

    Ďakujem.
    publikované: 25.12.2006 20:30:12 | autor: Nika (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. trre
    ttrt
    publikované: 28.04.2007 19:31:13 | autor: weqwe (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014